Over mij

Hallo allemaal!

Welkom! Leuk dat je mijn website bezoekt! 😀

Mijn naam is Kelli en ik ben 26 jaar. Aangezien ik de laatste tijd enorm aan het knutselen ben en ik hier erg leuke reacties op kreeg heb ik besloten deze te gaan verkopen. Ik moet ook wel aangezien ik zelf maar een klein huisje heb en er ook gewoon geen plek meer voor heb 😉 . Daarom heb ik, met aanmoediging van anderen, een eigen website aangemaakt.
Op deze website laat ik zien wat ik gemaakt heb en waarom.

Omdat ik zo van knutselen houd was de naam niet erg moeilijk: TinkerKell. To tinker betekent namelijk knutselen in het Engels 🙂 .

Veel ideeën haal ik van verschillende sites op internet zoals Pinterest en Facebook, maar ik geef er altijd mijn eigen draai aan. Daarom is alles wat ik maar toch uniek en zullen er nooit precies dezelfde creaties ontstaan. Natuurlijk kunnen er altijd schoonheidsfoutjes inzitten, maar niets en niemand is perfect 😉 en persoonlijk vind ik dat wel passen bij handgemaakte spulletjes. Zo weet je dat het echt handgemaakt is! Sommige producten koop ik kant-en-klaar en pas ik dan naar eigen inzicht aan en andere knutsels maak ik van losse onderdelen die ik tegenkom.
Dus heb je interesse in een bepaalde creatie? Voor decoratie thuis of als origineel cadeautje voor iemand anders? Reageer dan onder de foto of stuur mij een berichtje!
Van sommige creaties heb ik maar één gemaakt. De meeste hiervan zou ik nog een keer kunnen maken op aanvraag. Let wel op dat het dan niet precies zo als de foto wordt. Elke creatie is net weer even anders.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden, zodat ik weer lekker aan de knutsel kan!
Dus laat een leuk berichtje achter 🙂 !

(Je kunt me ook liken en volgen op facebook: www.facebook.com/tinkerkelli of een mailtje sturen op info@tinkerkell.nl)

Ook ben ik druk bezig om workshops ontwikkelen en te gaan geven! Dus houd de site in de gaten!

Veel liefs en creatieve groet,

Kelli

foto kelli

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *